X

Turisme de luxe, un valor a l’alça a Mallorca

Les immobiliàries asseguren que les previsions per a aquesta temporada són encara millors que a l'anterior

14/01/2022

Turisme de luxe, un valor a l’alça a Mallorca

El turisme de luxe és un valor a l’alça a Mallorca. No ha patit la crisi derivada de la pandèmia, i el sector preveu que la temporada 2022 serà encara millor que la passada. Els turistes cerquen allotjaments exclusius com la mansió que hem visitat a Bonaire, a Alcúdia. Té 3.500 metres quadrats, tot tipus de comoditats i un preu, només a l’abast d’uns pocs.

Passar una setmana en aquesta casa val, en temporada alta, 50.000 euros. Aquest divendres, l’empresa que la lloga ha duit a terme una jornada de portes oberts per donar-la a conèixer entre nous clients potencials. Volen atreure turistes d’alt poder adquisitiu, entre els quals es troben famosos, futbolistes,cantants i, de cada vegada més també, milionaris nord-americans. Isabel Martínez, responsable de la immobiliària Balearic Home Mallorca, que gestiona el lloguer de l’immoble, assegura que la creació d’una ruta aèria directa entre Palma i Nova York ha estat decisiva per a l’increment en l’arribada d’aquest turisme.

La casa té 3.500 metres quadrats, amb dues piscines, heliport, 9 habitacions i 3 sales d’estar, entre altres comoditats. S’ofereix al client la possibilitat de contractar servei o dur-lo.

La immobiliària que lloga la mansió diu que el negoci va millor que abans de la pandèmia, i per aquest estiu preveuen encara més reserves.

14/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris