X

L’Avarca de Menorca, amb el reforç de Camila Hiruela, a l’assalt d’Haro i les places de play-off

L'equip de La Rioja marca el tall de les places per a la fase pel títol; la punta-atacant internacional argentina vol "reafirmar els nostres potencials"

14/01/2022

L’Avarca de Menorca, amb el reforç de Camila Hiruela, a l’assalt d’Haro i les places de play-off

L’Avarca de Menorca s’ha desplaçat a La Rioja per jugar un partit que l’entrenador Bep Llorens ha qualificat d’important. El motiu és clar, el rival és l’Haro (dissabte, 18:00), que figura cinquè a la classificació amb 17 punts i marca el tall de les places del play-off pel títol. En aquest sentit, l’equip de Ciutadella és setè amb 16 punts, però amb un partit més que les peninsulars.

Amb l’expedició de l’Avarca ha viatjat la darrera incorporació, Camila Hiruela. La punta-receptora internacional argentina arriba disposada a sumar i confia en aconseguir la victòria.

L’equip tenia previst arribar a l’hotel de concentració i fer-hi una sessió de vídeo. Dissabte matí, Bep Llorens dirigirà un entrenament al poliesportiu El Ferial, l’escenari d’un partit que pot ser un punt d’inflexió per a les menorquines en aquesta segona volta de la fase regular de la competició.

14/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris