X

Els mallorquins The Distance reivindiquen la sensibilitat del posthardcore

Acaben de publicar el seu primer LP, 'Prologue', un treball ple d'energia i sentiment

19/01/2022

Els mallorquins The Distance reivindiquen la sensibilitat del posthardcore

Entre distorsions, melodies i atmosferes descobrim els mallorquins The Distance. Una banda de posthardcore, que com defineix el seu baixista Òscar D. Martí, interpreta “una música intensa però a la vegada calmada”.

Cançons marcades pels crits guturals propis d’aquest gènere musical. Però per qui no el conegui, què és el posthardcore? “Quan qualcú parla de posthardcore, pensa en renou i crits, tanmateix com en qualsevol estil, has de mirar més enllà”, explica el vocalista i guitarrista Yamil Ghazi.

No volen “fer una cosa agressiva”, sinó que intenten transmetre sensacions i sentiments per mitjà de la música. Tot amb l’objectiu que la gent que no coneix aquest estil musical, pugui escoltar la música de The Distance i arribi a sentir les emocions que la banda viu.

D’aquesta actitud punk i emotiva neix Prologue, el seu primer LP, gravat i mesclat a Llubí per Tomeu Perelló, i masteritzat als Estats Units per Tom Nunes. Un disc difícil de classificar i ple de potència, que es presentarà de manera oficial l’11 de març a la Sala Mutante de Palma.

19/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris