X

Els problemes burocràtics alenteixen la inauguració de la nova piscina des Mercadal

Es Mercadal inaugurà el juliol la nova piscina pública del municipi. Una inversió de prop de 2 milions i mig d'euros que encara, però, no ha pogut posar en marxa. L'ajuntament al·lega problemes pel que fa als tràmits burocràtics

20/01/2022

Els problemes burocràtics alenteixen la inauguració de la nova piscina des Mercadal

Es va inaugurar amb presència de les principals autoritats de les illes a principis de juliol, però els ciutadans encara no l’han pogut gaudir per la falta de llicències. Tant és així que l’Entesa exigeix a l’Ajuntament que ja hauria d’estar disponible al públic, tenint en compte que les obres ja van concloure amb un any de retard.

L’Ajuntament al·lega que l’obtenció d’aquestes llicències és un procés llarg, i que s’ha de tenir en compte la situació sanitària actual, la qual ha provocat que s’alenteixi encara més a causa de les baixes de molts tècnics. Estan pendents d’aconseguir les llicències d’ocupació pel personal i la d’activitat per la seva gestió, ambdues necessàries per la seva posada en marxa. A més, és una piscina que romandrà oberta tot l’any i gestionar aquest servei també en complica la situació.

Es preveu que al febrer s’aprovi el reglament d’ús de la piscina. El consistori considera la seva inauguració un aspecte prioritari i afirma que només queda solucionar els tràmits burocràtics perquè l’activitat estigui ben regulada.

20/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris