X

La galtada de Will Smith a Chris Rock per un acudit de mal gust sobre la seva dona Jade

El còmic no ha presentat càrrecs contra l'actor, que ha guanyat l'Oscar per la seva interpretació a 'El método Williams'

28/03/2022

La galtada de Will Smith a Chris Rock per un acudit de mal gust sobre la seva dona Jade

Cara i creu per Will Smith. L’estatunidenc, que ha guanyat l’Oscar a millor actor per ‘El Método Williams’, ha estat també protagonista negatiu de la 94a edició dels premis de l’Acadèmia de Hollywood per donar una galtada al còmic Chris Rock, després que aquest fes una broma de mal gust sobre la dona del guardonat, Jade Pinkett Smith.

Rock, mentre presentava l’Oscar a millor documental, es va dirigir a Pinkett Smith fent referència a la popular pel·lícula ‘La teniente O’Neil’, en la qual la protagonista, Demi Moore, apareix rapada. Pinkket Smith va reconèixer en públic que pateix un problema d’alopècia i es va presentar a la cerimònia amb el cap rapat.

Després d’escoltar les paraules de Rock, Will Smith va pujar a l’escenari del Dolby Theater i va galtejar Rock. Des del seu seient, l’actor guardonat també es va dirigir al còmic, entre crits: “Mantén el nom de la meva esposa fora de la teva boca”.

Durant el seu emotiu discurs després de guanyar l’Oscar, Smith es va disculpar amb l’Acadèmia i els seus companys nominats per l’incident, tot i que va evitar nomenar Rock. El còmic no ha presentat càrrecs contra Smith.

28/03/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris