X

Personal de cuina i recepció, els treballadors més cercats pels hotels aquesta temporada

Viva Hotels ha organitzat una fira d'ocupació a Alcúdia per contractar un centenar d'empleats

29/03/2022

Personal de cuina i recepció, els treballadors més cercats pels hotels aquesta temporada

Més de 300 aspirants han acudit aquest dimarts al procés de selecció de personal que la cadena Viva ha organitzat a Alcúdia. Cerquen un centenar de treballadors, sobretot personal de cuina i recepció, que és el que, asseguren, més escasseja d’ençà de la pandèmia. El responsable de Desenvolupament de Viva Hotels, Josep Damià Horrach, explica que “molta gent de la Península pel preu elevat del lloguer no ve enguany” i això fa que més que mai hagin d’apostar “per la gent de Mallorca”.

Aquesta menor competència amb treballadors de fora feia ser optimistes molts dels candidats que s’hi han presentat. Algunes de les ofertes de feina són per començar aquest mateix divendres. I és que molts d’establiments ja obren.

Segons l’Associació Hotelera d’Alcúdia, entre aquesta setmana i la que ve obriran la majoria d’hotels de la zona. La previsió és que per setmana santa, ja hi hagi un 80 per cent de la planta hotelera activa. Per al mes d’abril les previsions són moderadament optimistes: es preveu una ocupació mitjana del 60 per cent, que els dies de setmana santa arribarà fins el 70 per cent.

29/03/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris