Les males decisions d’Elijah Brown condemnen el Palmer Palma davant el Palència

El conjunt palmesà es complica la permanència després de perdre a la pròrroga (82-86)

31/03/2022

El Palmer Palma ha romput la seva bona ratxa i es complica la permanència a la Leb Or després de perdre a Son Moix davant el Palència (82-86). El conjunt mallorquí continua penúltim a la classificació, a dues victòries dels equips que marquen la salvació.
Amb només 7 jugadors disponibles, l’equip d’Álex Pérez i Pau Tomàs va plantar cara al quart classificat amb els 29 punts de Wesley Van Beck i la bona defensa de Joan Feliu. Però els palmesans pagaren les males decisions d’Elijah Brown. L’estatunidenc, que havia estat el millor de la jornada anterior, no va fer un bon partit. Va perdre la pilota dues vegades al darrer minut quan el Palma anava per davant al marcador. El Palència va empatar i va forçar una pròrroga que va enfonsar anímicament el Palmer. L’entrenador Álex Pérez no ha dubtat a assenyalar Brown com el culpable de la derrota i assegura que el jugador està molt afectat.