X

Casado deixa l’escó al Congrés i “qualsevol responsabilitat” dins del PP

La secretaria general del PP balear formarà part del futur comitè executiu de la formació

01/04/2022

Casado deixa l’escó al Congrés i “qualsevol responsabilitat” dins del PP

Continua a Sevilla el vintè congrés extraordinari del PP que elegirà Alberto Núñez Feijóo com a nou líder de la formació en substitució de Pablo Casado. De fet, en un discurs amb to de comiat, Casado ha aprofitat el congrés per anunciar que deixa el seu escó al Congrés dels diputats: “Sempre he dit la veritat, costés el que costés. M’enfrontés a qui m’enfrontés. I puc dir que estic molt orgullós. Però ara el millor és que doni una passa al costat per deixar el meu escó i qualsevol responsabilitat al Partit Popular”. L’auditori l’ha ovacionat.

Els expresidents populars Mariano Rajoy i Jose María Aznar han reclamat unitat al voltant del futur líder i que s’acabin les divisions, en referència a la guerra interna que ha provocat la celebració del congrés.

Per part seva, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, l’altra protagonista de la polèmica oberta entre els líders populars, ha assegurat que “els espanyols esperen molt de nosaltres i no els podem defraudar. Aquest congrés és la resposta a una crisi que no hauria d’haver existit. Ara, hem de sortir de Sevilla enfortits entorn de un lideratge, conscients de la nostra responsabilitat amb Espanya”.

Feijóo, futur líder del PP, s’ha dirigit a altres partits, assegurant que estan “dividits i endosiats” i ha recalcat que només “sumant junts podrem aconseguir el que ens proposem”. També ha anunciat els noms del futur comitè executiu, en què hi haurà representació balear. Serà la secretaria general del PP balear, Sandra Fernández.

01/04/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris