Manacor destina 4.000 cartutxos per evitar la proliferació de la processionària
La Federació Balear de Caça col·labora, un any més, en la campanya d'erradicació de bosses
És un organisme que recull aigua del canal, recorre els interiors de les escultures de vidre i retorna al seu espai natural
La Biennal d’Art de Venècia arrenca aquesta setmana, i ho fa amb presència de la santanyinera Lara Fluxà. Juntament amb Oriol Fontdevila representa l’Institut Ramon Llull en una de les grans cites internacionals d’art contemporani amb l’obra titulada “Llim” que reflecteix com l’aigua i el seu poder transformador marca cada un dels racons de Venècia.
La instal·lació artística és un organisme que recull aigua del canal venecià, la trasllada fins a un taller i allà recorre els interiors de les nombroses escultures de vidre per després retornar al canal. De manera metafòrica, és un diàleg entre les matèries que formen part de la vida a Venècia i que marquen el concepte de matèries viscoses que estructura la Biennal. Aquesta obra es podrà visitar durant set mesos.
L’artista mallorquina explica que “el vidre dona la possibilitat de treballar un element simbòlicament contradictori: és un material que es percep com a fràgil i delicat, però també representa una amenaça de tall i trencament”. Un altre element que pren importància a la instal·lació de l’Institut Ramon Llull és l’oli de motor usat. Fluxà afirma que és “el residu d’una societat de consum que viu gràcies a aquest petroli”.
La Federació Balear de Caça col·labora, un any més, en la campanya d'erradicació de bosses
Molts indrets de les Balears s'hi han sumat
Considerat el gran impulsor de la música a l'illa en aquest segle, va finar fa una setmana a causa d'una malaltia greu i inesperada
Una vintena de participants al II Obert de Menorca d'apnea indoor organitzat pel Menorca Apnea Club