X

El regnat etern dels Rolling Stones

La llegendària banda britànica dona el sus a Madrid a la seva gira europea amb un concert històric

02/06/2022

El regnat etern dels Rolling Stones

45.000 persones foren testimoni anit passada de la confirmació d’allò que sembla impossible. Els Rolling Stones no són una llegenda… són, seixanta anys després de començar la seva carrera, una realitat.

Quantes vegades hem pensat: serà aquesta la darrera vegada? De fet, bona part del públic no havia nascut quan els Rolling Stones començaven la seva carrera. La seva història és la història del rock. Una història que, lluny d’acabar, continuen escrivint amb nits com la d’ahir al Wanda Metropolitano.

Mick Jagger, amb 78 anys, va córrer, ballar i cantar com si tengués trenta anys manco. Al seu costat, Ronnie Wood, que ahir en feia 75 i Keith Richards, qui malgrat la seva aparent fragilitat, continua treient or de cada acord i riff que toca. Només mancava la sobrietat paternal de Charlie Watts, substituït amb més que solvència per l’incommensurable Steve Jordan. Foren prop de 2 hores i quart de concert. Una cerimònia litúrgica de pur rock-and-roll regada de clàssics com Simpathy for the Devil, Honky Tonk Woman o aquest Street fighting man. La d’anit va ser una festa que convida a continuar somiant i a creure que els pactes amb l’eternitat són possibles.

02/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris