X

Messow no qualifica el curs de fracàs i no descarta la continuïtat de Roger

El director esportiu balearico reconeix que ha estat una decepció no entrar al play-off, però valora el paper firmat a la Copa del Rei

03/06/2022

Messow no qualifica el curs de fracàs i no descarta la continuïtat de Roger

Molta expectació i moltes explicacions després d’un final abrupte de temporada és el que tenia Patrick Messow. Papereta gens fàcil perquè l’ambició de setembre amb una plantilla lluent ha estat estèril. Els motius, segons el director esportiu de l’Atlètic Balears són les lesions, les seqüeles anímiques i físiques de la Copa del Rei i el problema de la banqueta.

Messow no concreta si l’errada és l’adeu de Calm o l’aposta per Eloy. El retorn de Jordi Roger al verd va ser la bala final al darrer partit contra el San Fernando. Es va guanyar, però els altres resultats no acompanyaren. Ara, el tècnic candidat guanya crèdit per continuar. El que es descarten són altres segones parts.

Messow també ha fet una defensa clara del vestidor, acusat de perdre pistonada després de la Copa. El director esportiu, que ha anunciat les renovacions de Pastrana i Petcoff, ha volgut reivindicar la seva trajectòria, des que va arribar fa 8 anys. Rendir-se no és un verb que entri al seu discurs. L’assalt a la segona divisió, versió 2022-2023 ja ha començat.

03/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris