X

Un policia de Texas mata un nin de 13 anys que havia robat un cotxe

El jove podria haver estat implicat en un tiroteig previ

03/06/2022

Un policia de Texas mata un nin de 13 anys que havia robat un cotxe

Imatge d'arxiu

La Policia de San Antonio, a l’estat de Texas, ha matat aquest divendres un nin de 13 anys que presumptament hauria envestit un cotxe robat contra una patrulla, segons les autoritats estatunidenques. Els agents han respost a un avís que s’estaven produint trets i poc després han vist un automòbil vermell les característiques del qual coincideixen amb el que s’havia vist involucrat en l’anterior tiroteig, conta la Policia.

Segons la versió que el capità de la Policia de San Antonio, Jesse Salame, ha ofert a la cadena NBC, el conductor del vehicle ha fet marxa enrere quan intentava prendre una altra direcció, però ha acabat colpejant el cotxe policial: “Ell fa marxa enrere i tracta de tornar en una altra direcció. No sap que hi ha un cotxe de policia darrere d’ell i quan veu l’altre cotxe de policia, sembla que gira i xoca contra aquest a posta del costat del conductor”, relata Salame, que ha informat també de l’arrest dels altres dos menors que viatjaven en el mateix cotxe que la víctima.

Un agent del primer cotxe patrulla és qui, d’un sol tret, va matar el conductor de 13 anys. “Va pensar que l’altre agent anava a ser colpejat”, ha contat Salame, qui de moment no ha deixat clar si la víctima portava alguna arma. Els intents dels paramèdics per salvar-li la vida en el lloc no van donar resultat i s’ha confirmat la seva mort en un hospital pròxim on va ser traslladat, ha informat el sergent de la Policia, Washington Moscoso.

03/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris