X

El Palma Futsal cercarà contra el Saragossa conquerir la segona plaça

Necessita guanyar el partir a l'equip aragonès i que Movistar Inter i Cartagena no sumin els tres punts

04/06/2022

El Palma Futsal cercarà contra el Saragossa conquerir la segona plaça

Repetir la històrica segona posició de la temporada passada. Aquest és l’objectiu del Palma Futsal, que avui capvespre rep el Saragossa a Son Moix (18.30 h), partit que podreu seguir en directe pel web d’IB3. Els d’Antonio Vadillo reben l’equip aragonès en el darrer partit de la temporada regular.

El Palma Futsal vol acomiadar la primera fase de la competició amb un triomf, però també estarà ben pendent del que facin Movistar Inter i Jimbee Cartagena, tercer i segon classificats respectivament, equips que té per davant a la classificació. Si els mallorquins sumen els tres punts, però no així ni murcians ni madrilenys, els d’Antonio Vadillo podrien finalitzar la competició segons, i això els donaria tranquil·litat de cara al play-off pel títol. El Cartagena juga a casa contra un FC Barcelona que ja és líder matemàticament, mentre que el Movistar Inter rep el Xota navarrès.

Però, el Palma Futsal també estarà pendent del que succeeixi a Valdepeñas, ja que una derrota dels d’Antonio Vadillo i un triomf de l’equip manxec contra el Còrdova davallaria els mallorquins fins a la cinquena posició.

04/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris