El Palma Futsal acaba tercer la lliga regular

Els de Vadillo s'han imposat al Saragossa per 3 a 2 i el Ribera Navarra serà el seu primer rival al play off pel títol

04/06/2022

El Palma Futsal s’ha imposat al Saragossa en un partit molt disputat en què l’equip aragonès mirava d’evitar un descens del qual finalment no ha escapat. Higor ha inaugurat el marcador al minut disset en una espectacular jugada individual. Però els visitants han tornat a equilibrar el marcador amb un gol de Piqueras just abans de descans.
A la represa, Cainan ha avisat amb un xut al travesser just abans d’una altra diana espectacular d’Higor que entra per l’escaire. Festival brasiler del Palma que troba la seva cirereta amb el 3 a 1 de Tomaz després d’una errada del Saragossa en la sortida de pilota. Els aragonesos han cercat retallar distàncies i ho han fet amb una diana de Juanqui. Però la recta final no ha estat gaire emocionant, perquè amb l’empat el Palma mantenia la tercera posició, i els aragonesos necessitaven una victòria. 3 a 2 i el Palma que ja espera el Ribera Navarra als quarts de final del play off pel títol.