X

SFM adjudica les obres del nou baixador ferroviari d’Inca

La construcció de la nova infraestructura tendrà un cost de 2,3 milions d'euros més IVA i es preveu que les obres durin 7 mesos

07/06/2022

SFM adjudica les obres del nou baixador ferroviari d’Inca

El Consell d’Administració de Serveis Ferroviaris de Mallorca ha adjudicat avui la construcció del nou baixador de l’Hospital Comarcal d’Inca. La infraestructura tendrà un cost de més de 2,3 milions d’euros més IVA i es preveu un termini d’execució de les obres de 7 mesos. Ara, l’empresa ha de lliurar la documentació exigida com a adjudicatària.

El baixador està ubicat entre les instal·lacions esportives del CE Constància i La Salle i disposarà de dues andanes cobertes per una marquesina de protecció, de 85 metres de longitud i 4 d’amplària. Disposarà d’un pas inferior entre andanes, també cobert.

La nova infraestructura inclou dos accessos per als vianants, un de superior per als usuaris de l’Hospital Comarcal i un altre secundari, inferior, per als vianants que accedeixin des de la carretera Palma-Alcúdia. A més, el projecte preveu un aparcament de 25 places en dos espais.

El nou baixador permetrà facilitar l’accés en tren a l’Hospital Comarcal d’Inca dels residents als municipis de la comarca.

 

07/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris