X

Les obres de Son Moix avancen a bon ritme

Des del Mallorca esperen que la tribuna sol estarà enllestida per al començament de lliga

08/06/2022

Les obres de Son Moix avancen a bon ritme

La primera de les quatre fases de la remodelació de Son Moix va per bon camí. Aquesta primera passa només afecta la tribuna sol. Ara mateix es fa feina en la construcció de l’anell inferior d’aquesta graderia, que quedarà a set metres i mig del terreny de joc. A partir de la setmana que ve es posaran els nous deu mil seients d’aquesta zona de l’estadi. Si tot segueix el pla establert, al mes de juliol ja es començarà a construir la nova coberta de sol, de sis mil metres quadrats.

De moment, al club es mostren més que satisfets amb el ritme de les obres. S’espera que Son Moix estarà a punt per al començament de lliga, sense la necessitat de demanar jugar com a visitant els primers partits de la competició.

La cabuda aquesta temporada serà de denou mil aficionats per la previsió de les obres al fons nord. És per això que la graderia Lluís Sitjar ha passat a l’altre costat de l’estadi, al fons sud. Això ja serà la segona fase, durant aquesta temporada. Ara per ara, les obres se centren a completar la fase 1 abans que torni el futbol.

08/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris