X

Comerciants del West End confien que la temporada no torni a estar protagonitzada pel turisme d’excessos

Esperen que s'incrementi la presència policial a la zona aquest estiu

09/06/2022

Comerciants del West End confien que la temporada no torni a estar protagonitzada pel turisme d’excessos

Diversitat d’opinions entre els botiguers dels voltants del West End sobre si està canviant el tipus de turisme que els visita. En Xicu Figueretes fa molts d’anys que té la seva botiga de roba i complements i diu que de moment tot segueix com sempre. “Si ha de canviar alguna cosa, no és la rajola des carrer. Hem de començar per canviar nosaltres“, assegura.

Tot i que encara no ha arrencat la temporada alta, destaquen que ja es pot parlar d’un inici similar a anys de prepandèmia. Tot i així, Cati Cardona, de la botiga Be-Bop, preferiria que fos un estiu com el de l’any passat, “quan no van obrir les discoteques i hi va haver un turista molt bo”.

D’altres, però, diuen que hi ha tot tipus de clients, que no són tot joves anglesos amb ganes de sortir de festa. Perquè realment es notés un canvi, diuen, el primer seria que augmentés la seguretat. “Avui ha passat per aquí una parella de Policia Local i fa una setmana o així vaig veure uns altres, que potser que de vegades passin i jo estigui ocupada dins i no me n’adoni, però que passin és innovador, i s’hauria de fer molt més sovent i per tot el poble”, explica Raquel Ribas, de la botiga de roba Bambú. Confia, però, que aquest any i hi hagi més presència policial.

09/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris