X

Darrer dia de la selectivitat

L'Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar ha acollit les proves per tercer any consecutiu

09/06/2022

Darrer dia de la selectivitat

Tercer i darrer dia de la selectivitat per als alumnes de les Illes. Avui s’examinen de les assignatures optatives com llatí o dibuix tècnic. Avui dematí ens hem acostat a l’Espai 36 de Sant Llorenç on, des que va començar la pandèmia, s’hi fan les proves per facilitar l’accés dels alumnes de pobles com Artà i Son Servera.

Sant Llorenç no té institut, però des de fa 3 anys s’hi fan les proves de selectivitat. Des de dimarts i fins avui 110 alumnes de Sant Llorenç, Artà, Son Servera i Capdepera han pogut examinar-se més a prop de casa seva, perquè així ho va establir la Conselleria d’Educació per esponjar els alumnes per mor de la pandèmia, una mesura que enguany s’ha mantingut.

Avui matí els alumnes s’han examinat alumnes s’examinaven de matemàtiques, llatí i fonaments de l’art. En acabar l’examen, tocava comentar la jugada amb els companys.Les sensacions, en general, no eren dolentes.

Les proves de batxillerat d’accés a la universitat d’enguany s’acabaran avui horabaixa amb els exàmens de dibuix tècnic II, economia de l’empresa, geologia, disseny i història de la filosofia. L’objectiu d’aquests estudiants és poder accedir a una carrera universitària…ho aconseguiran?

09/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris