X

Maria Jofre: “El projecte de l’Avarca és molt potent, per jugar a Europa i sumar algun títol”

La lliure i capitana complirà la vuitena temporada a l'equip de Superlliga; la ciutadellenca afirma que toca valorar amb orgull el moment del club

10/06/2022

Maria Jofre: “El projecte de l’Avarca és molt potent, per jugar a Europa i sumar algun títol”

Maria Jofre ha triat Cala Morell per parlar de la seva renovació eterna. Un racó del ponent menorquí que en aquesta època, diu, li genera pau i és ideal per carregar-se d’energia davant la seva vuitena temporada a l’Avarca de Menorca de Superlliga.

“La il·lusió, les ganes, la passió… Tot el què faig, ho faig perquè ho estim. I quan un estima el què fa, jo crec que és fàcil decidir”.

El servei de la jugadora de Ciutadella seguirà a disposició de l’entrenador Bep Llorens. Fa temps que la lliure té clar el seu rol en aquest projecte, dins i fora de la pista. Compartir la capitania amb Maira Westergaard és un honor.

“En alguns moments el rol no és fàcil. En alguns moments he hagut d’haver de saber entendre el què jo havia d’aportar. És un rol que et fas molt teu i és el més important. I aquest pont de transmetre el benestar i les inquietuds de les jugadores cap al club i cap en Bep (Llorens)”.

L’Avarca tornarà a jugar competició europea deu anys després. Un al·licient afegit i merescut, assegura Jofre, per la trajectòria del club.

“Jo crec que és el moment de llevar-nos el capell i de dir amb quin orgull estem on estem, i hem arribat fins on hem arribat. La il·lusió i les ganes de tornar a participar a Europa després de deu anys són enormes”.

Per fer front a aquest repte amb garanties, la plantilla ha patit una revolució. Set seran les cares noves; noves, però d’una vàlua contrastada. L’Avarca vol afegir més títols al seu historial.

“Consider que el projecte esportiu que ha elaborat el club és molt potent, amb unes jugadores noves molt bones i professionals. Ja tenim totes les peces, ara és important que encaixin per intentar sumar algun títol i poder tenir alguna estrella més que ens representi”.

D’estrelles n’hi ha al cel i a la mar. I l’Avarca en té tres, amb llicència per somiar.

10/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris