X

La rehabilitació del Mercat Vell i sa Peixateria d’Eivissa s’engegarà abans que acabi l’any

Les obres tendran una duració de 18 mesos i pretenen dignificar la zona i donar servei d'alimentació als vesins.

10/06/2022

La rehabilitació del Mercat Vell i sa Peixateria d’Eivissa s’engegarà abans que acabi l’any

Han estat anys d’espera però pareix que per fi la rehabilitació del Mercat Vell i sa Peixateria d’Eivissa s’engegarà dins aquest 2022. Això ho ha anunciat avui l’ajuntament d’Eivissa qui pretén amb aquesta reforma dignificar la zona i donar servei d’alimentació als vesins.

Sa peixateria comptarà amb 10 parades a l’interior: 6 de peix, carn i companatge i altres 4 d’oferta gastronòmica i restauració. La seva reforma contempla també la rehabilitació de l’espai exterior i l’habilitació d’una plaça i terrasses. Les obres tendran una duració de 18 mesos. En el cas del Mercat Vell duraran 6 mesos i recuperaran el seu disseny original amb les seves 16 parades de cara a la plaça de la constitució que es destinaran a la venda de fruita, verdures i flors.

Les obres tenen un valor de quasi 3,8 milions d’euros, 3 dels quals els aporta El govern i El consell insular a parts iguals

Una vegada aprovat en el proper ple ordinari de juny, el projecte estarà un mes en exposició pública per seguidament ser licitat.

10/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris