X

Andreu Hernández, reelegit president del Vòlei Ciutadella fins al 2026

Organitzar la Copa 2023, el retorn a Europa i presentar candidatura a tots els títols, entre els al·licients per a l'Avarca de Menorca; el mandatari substituí Cati Moll el 2013

11/06/2022

Andreu Hernández, reelegit president del Vòlei Ciutadella fins al 2026

Andreu Hernández ha estat reelegit president del Club Vòlei Ciutadella, després que la seva fos l’única llista presentada durant el procés electoral. Una candidatura continuïsta que té Ignasi Fernández com a vicepresident, Lourdes Llorens com a secretària i Miquel Moll com a tresorer, a més de quatre vocals. La proclamació oficial, en assemblea extraordinària, obre un nou cicle de quatre anys per a Hernández, que va accedir a la presidència del club ciutadellenc el 5 d’abril de 2013, tot substituint Cati Moll.

Organitzar la Copa de la Reina de 2023 serà un dels primers reptes del tercer mandat d’Andreu Hernández al davant del Vòlei Ciutadella. A més, la joia de la corona de l’entitat, l’Avarca de Menorca, serà l’únic equip balear, de qualsevol disciplina, que jugarà competició europea la pròxima temporada. Formar una plantilla competitiva per disputar la Challenge Cup i ser un dels candidats a guanyar la Superlliga i la Copa, són els il·lusionants objectius de l’equip menorquí.

11/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris