X

Calvià ja disposa del reforç d’estiu de la Guàrdia Civil

El reforç a les Balears serà d'un total de 386 agents que es repartiran per diferents unitats

15/06/2022

Calvià ja disposa del reforç d’estiu de la Guàrdia Civil

Calvià és, de les Balears, un dels municipis en què es veu més incrementada població durant els mesos d’estiu. Per això, és un dels que més prest han rebut el reforç especial de la Guàrdia Civil; que a les Balears, en total, serà de 386 agents.

Des de fa unes setmanes, agents de l’Agrupació de Reserva i Seguretat de la Guàrdia Civil, coneguts per les seves inicials com a GRS i considerats una de les unitats d’elit del cos, s’han desplegat a la zona. Cada matí, organitzen les tasques que duran a terme durant la jornada. La seva funció, principalment, és preventiva. En qüestió de minuts són capaços de muntar un control a l’entrada de qualsevol dels nuclis turístics.

El seu objectiu no és només el d’incrementar la seguretat ciutadana, sinó també la sensació de seguretat tant de residents com de turistes. Han vengut expressament des de València, i fins al pròxim 30 de setembre, estaran a Mallorca.

Durant el temps que duen aquí, a part de la prevenció, cada dia han fet petites intervencions relacionades amb venda de droga a la menuda, i altres petits delictes.

15/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris