X

El Mallorca s’interessa per Lucas Alario com a possible alternativa a Vedat Muriqi

El club ja va demanar per la situació del davanter del Leverkusen al mercat d'hivern

15/06/2022

El Mallorca s’interessa per Lucas Alario com a possible alternativa a Vedat Muriqi

Lucas Alario és un dels noms que agraden a la direcció esportiva del Reial Mallorca. Segons ha pogut saber IB3, el club vermell s’ha interessat per la situació del davanter argentí del Bayer Leverkusen per si finalment no es pot fitxar Vedat Muriqi. De fet, Alario era el davanter desitjat pels illencs al mercat d’hivern, per davant el futbolista kosovar, que finalment va aterrar a Son Moix.

Alario té 29 anys i enguany ha assolit un rol de suplent al conjunt alemany. Ha jugat trenta-tres partits entre la Bundesliga i l’Europa League i ha marcat set gols. Tot i la quantitat de partits, només ha estat titular a deu enfrontaments i no ha arribat als mil minuts en tota la temporada.

Es tracta d’una incorporació complicada per al Mallorca perquè el jugador té contracte fins el 2024 amb el Leverkusen i un salari de 3 milions d’euros, però l’ex de River necessita minuts per tenir opcions d’anar al Mundial de Catar amb Argentina, amb qui ha disputat 9 partits i ha marcat 3 gols. A més, la renovació de Patrick Schick amb el conjunt alemany condiciona un any més les opcions d’Alario de ser protagonista al seu actual equip, ja que Schick ha estat el davanter titular i màxim golejador amb vint-i-quatre dianes.

El Mallorca continua amb la intenció d’incorporar Vedat Muriqi, però també fa feina en la recerca d’alternatives, i Lucas Alario és un dels davanters que interessen.

15/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris