X

Urtain serà la primera banda de rock en enregistrar un disc en directe al Teatre Principal de Palma

'Una noche en el Principal' s'enregistrarà aquest diumenge i hi participaran amics del grup, com Pep Álvarez, Mireia Flores, Xisco Albéniz o l'argentí Ariel Rot

16/06/2022

Urtain serà la primera banda de rock en enregistrar un disc en directe al Teatre Principal de Palma

Feia molt temps que els membres d’Urtain pensaven en enregistrar un concert en directe. El que no havien ni somiat és que seria al Teatre Principal de Palma. De fet, ells seran la primera banda de rock en enregistrar un disc en directe al Principal. Una fita històrica per al Teatre però també per al grup, que fa mesos que treballa en la producció d’aquest espectacle. Han fet un respertori selecte que surt dels cinc discos que han publicat d’ençà que es va crear el grup ara fa a prop de quinze anys. A més, han convidat un enorme grapat de músics i amics que els acompanyaran sobre l’escenari. Músics com Mireia Flores, d’Ombra; Pep Álvarez, d’Anegats; Guillem Porcel, de La Granja, o el guitarrista i compositor argentí Ariel Rot.

Tot per fer d’aquesta una nit inoblidable per al grup, però també per al públic. El concert serà el pròxim diumenge a les 8 de l’horabaixa.

16/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris