X

Dues setmanes de concerts per celebrar el Dia Europeu de la Música

Només a Palma i Pollença s'han programat més d'una quarantena de concerts de tots els estils

16/06/2022

Dues setmanes de concerts per celebrar el Dia Europeu de la Música

Pollença és un dels primers municipis en celebrar el Dia Europeu de la música i, des d’aquest dissabte i fins a dia 22, han programat una vintena de concerts que es duran a terme a diversos indrets, tots al carrer. Així, hi trobam des de la bossa nova de Forró do Pulpo a l’indy-rock de los Chicos de John Deere, que actuaran a la plaça Major després que ho faci MdMar.
De fet, la jove artista mallorquina actuarà també a Palma i també en el marc del Dia Europeu de la Música. Serà dia 21 de juny al Passeig des Born de Palma, escenari que acollirà les actuacions de The Greuge, The Distance, Amulet, Bruno Sotos i Bilo, entre d’altres.
I és que a la capital balear s’hi han programat desenes de concerts molt diversos durant les pròximes 2 setmanes. El pop melancòlic de Maria Hein, l’electrònica experimental del duet Piergo i l’espectacle de percussió del grup Amores són algunes de les propostes que hi trobareu.

No hi mancarà el rock garatge dels canadencs Royal Castles ni l’electrònica orgànica de Jansky, que tancaran el programa dia 29 de juny al Parc Krekovic, a Palma.

16/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris