X

La manca de busos trastoca les excursions de fi de curs de centenars d’estudiants de Menorca

Els alumnes de primer d'ESO de dos instituts fins i tot han hagut de quedar sense sortida

16/06/2022

La manca de busos trastoca les excursions de fi de curs de centenars d’estudiants de Menorca

L‘escola Mare de Déu de Gràcia de Maó ha hagut de canviar gairebé totes les dates de les excursions de final de curs a la platja. Després de dos anys sense poder dur a a terme per la pandèmia aquesta activitat, inclosa dins els currículums d’educació, s’han trobat que la companyia de busos s’ha vist desbordada i els ha anul·lat el dia reservat amb més d’un mes d’antelació.

En el cas dels cursos d’infantil, la reorganització se’ls ha complicat perquè depenen de la disponibilitat dels familiars acompanyants per poder dur a terme la sortida.

A l’escola Mare de Déu del Carme, també de Maó, fa dos dies que els han anul·lat els busos reservats dia 11 de maig per a cinc excursions. Han pogut reubicar la data de dues de les sortides, però les altres tres han hagut de cercar una altra companyia amb preus més elevats.

En el cas de l’institut Joan Ramis i Ramis de Maó i el Maria Àngels Cardona de Ciutadella, els primers d’ESO han hagut de quedar sense sortida a la platja. IB3 ha contactat amb la central d’autocars que gestiona aquestes excursions i han declinat explicar el motiu de les cancel·lacions.

16/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris