X

Nou persones detingudes per traficar drogues que amagaven en el mobiliari urbà

Els agents varen requisar 950 dosis de marihuana, cocaïna, èxtasi i haixix, amb un pes estimat de mig quilo

19/06/2022

Nou persones detingudes per traficar drogues que amagaven en el mobiliari urbà

Nou homes d’entre 26 i 58 anys han estat detinguts a Platja de Palma acusats de traficar amb drogues que amagaven a contenidors de fems i en altres racons del mobiliari urbà.

L’operació conjunta de la Policia Nacional i la Local de Palma que es va executar dijous passat després de dies d’investigació. Els agents varen requisar 950 dosis de marihuana, cocaïna, èxtasi i haixix, amb un pes estimat de mig quilo. Segons explica la Policia, els nou detinguts disfressaven la seva activitat amb una presumpta venda de bijuteria i de records turístics entre transeünts de la zona.

L’operació, batejada com a “Container”, es va dur a terme dijous passat a l’entorn del Carrer del Jamón arran de les queixes de veïns, comerciants i hotelers pel tràfic de drogues per part de venedors ambulants. Els traficants empraven buits dels contenidors per a amagar desenes de bossetes amb les substàncies estupefaents i havien desenvolupat una gran habilitat per a treure-les i amagar-les ràpidament usant unes varetes fabricades a propòsit.

Gairebé la meitat de la droga confiscada és marihuana, però també es van localitzar, 90 bossetes de cocaïna, unes 300 pastilles d’èxtasis, haixix, substàncies per a potenciar l’activitat sexual i sis bosses amb una substància que podria ser heroïna. “La recerca continua oberta i no es descarten noves detencions”, ha advertit la Policia.

A més, aquest diumenge, la Guàrdia Civil ha desmantellat a Magaluf un punt de venda d’èxtasi i cocaïna i n’ha detingut el responsable per narcotràfic.

19/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris