X

L’Atlètic Balears formarà part del grup més complicat de Primera Federació

Els mallorquins han quedat enquadrats amb els filials del Barça, Athletic i Reial Societat, a més d'històrics com Múrcia, Sabadell, Castelló, Numància o Nàstic

20/06/2022

L’Atlètic Balears formarà part del grup més complicat de Primera Federació

L’Atlètic Balears ha canviat de grup a Primera Federació. I el canvi és molt exigent. El conjunt mallorquí s’haurà d’enfrontar a rivals històrics i d’entitat en la seva lluita pel somiat ascens a Segona Divisió.

En el grup 2 de la tercera categoria del futbol espanyol trobam, a part de l’Atlètic Balears, equips històrics amb l’objectiu innegociable de l’ascens com el Castelló, el Sabadell, el Nàstic, el Numància o el Reial Múrcia.

També hi ha dos equips acabats de descendir de Segona: l’Amorebieta i la Reial Societat B. Al filial donostiarra se li afegeixen en aquest grup tres més: el Barça B, el Bilbao Athletic i l’Osasuna B.

L’Alcoyano, els dos Logronyès i l’Intercity alacantí, amb l’extècnic balearico Gustavo Siviero a la banqueta i Emilio Nsue a la plantilla, són alguns dels altres rivals que l’Atlètic Balears es trobarà a la temporada 2022/2023.

20/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris