X

Els escolars de les Illes acaben les classes

Tornen les festes de fi de curs i les activitats en grup després de dos anys de pandèmia

23/06/2022

Els escolars de les Illes acaben les classes

Els escolars de les Illes posen aquest dijous punt final a les classes. Un curs que va començar amb restriccions per la pandèmia i que acaba sense mascaretes i amb total normalitat dins les aules.
Enguany sí, el centres han pogut organitzar festes de fi de curs i activitats lúdiques per al darrer dia lectiu.

Neus Bosch, tutora de 4t de Primària del CEIP Cas Capiscol, ha explicat que a partir de la supressió de les mascaretes dins les aules, alumnes i professors s’han “relaxat molt més”: “Ja no has  d’estar pendent de ‘puja la mascareta’, ‘posa gel hidroalcohòlic’, ‘distància’, que al final provocaven bastants de nirvis”.

Vicenç Garcia, director del centre, ha subratllat que aquest curs la comunitat educativa ha recuperat els seus espais i ha reconquerit per allò que havia lluitat sempre.

Després de 9 mesos de classes, entre els infants hi hem trobat ganes de descansar i de fer altres activitats, com ara anar a la piscina, a la platja o apuntar-se a noves activitats esportives. I alguns infants han explicat que no frisaven d’acabar perquè els agrada molt anar a escola.

Per aquest dijous, darrer dia lectiu, han organitzat tallers i jocs d’aigua. Comencen així dos mesos i mig de vacances, fins a tornar a les aules el 12 de setembre.

23/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris