X

Finalitza la segona pròrroga per acabar les obres de la primera línia de Porto Cristo

L'empresa constructora s'enfronta a possibles sancions econòmiques per incompliment del contracte

23/06/2022

Finalitza la segona pròrroga per acabar les obres de la primera línia de Porto Cristo

Avui acaba la segona pròrroga que l’Ajuntament de Manacor va donar a l’empresa constructora per acabar les obres de la primera línia de Porto Cristo, i les obres no estan enllestides. El consistori estudia ara les sancions que es poden imposar a l’empresa constructora per l’incompliment dels terminis d’execució del projecte.

Les obres de millora de la primera línia de Porto Cristo s’haurien d’haver acabat el 19 d’abril, 4 mesos després d’haver-les començat, però no ha estat així. L’empresa constructora ha exhaurit les dues pròrrogues que havia demanat per acabar els treballs, però no han estat suficients i ara ja no en pot demanar cap més, ja que la llei no ho permet.

Els comerciants i restauradors de la zona estan satisfets per la reforma, però afirmen que el retard en la finalització de les obres els ha perjudicat. Des de l’Ajuntament de Manacor han explicat a Notícies IB3 que estan estudiant quines sancions es poden imposar a l’empresa constructora per l’incompliment del contracte, però han afegit que les penalitzacions no es poden fer efectives fins que les obres estiguin acabades.

23/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris