X

L’Institut de Llucmajor aposta per l’FP en eficiència energètica i renovables

Els centre fa de mitjancer entre el món empresarial i els estudiants, i fomenten l'emprenedoria

24/06/2022

L’Institut de Llucmajor aposta per l’FP en eficiència energètica i renovables

L’IES Llucmajor imparteix Formació Professional d’eficiència energètica, estètica o electricitat entre els seus 1.200 alumnes. A més, és l’únic de les Illes que imparteix el Grau Superior d’Eficiència Energètica i Energia Solar Tèrmica. “És una cosa que té futur i em fa ganes”, diu un dels alumnes, “perquè podrem fer per exemple certificats energètics i treballar amb energies renovables”.  Un altre destaca que quan acabi podrà “contribuir que un edifici sigui eficient”.

El centre fa una aposta perquè les empreses coneguin què fan i per escoltar les seves demandes formatives. El seu director, Ricard Fernández, considera que “l’FP necessita de cada vegada tècnics més específics”. En aquest sentit, creu que han fet la passa de “fer-nos més creïbles perquè les empreses vinguin a cercar treballadors”.

Els responsables de l’IES Llucmajor són conscients de la necessitat de trobar sinergies entre el centre i el món empresarial. Per aquesta raó, el curs que ve posaran en marxa una aula d’emprenedoria, on els estudiants podran posar en marxa els seus projectes i les empreses donar a conèixer els seus productes i necessitats.

24/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris