X

Sis ensortilles en uns Jocs des Pla tranquils, però més multitudinaris que mai

La convidada a l'Ajuntament va ser més sentida que mai: amb el record dels anys foscos de la pandèmia i als que ja no hi són

25/06/2022

Sis ensortilles en uns Jocs des Pla tranquils, però més multitudinaris que mai

Dos anys sense Sant Joan van fer que la convidada als Jocs des Pla fos més sentida que mai. El caixer senyor Borja Saura no va deixar de recordar els anys foscos de la pandèmia i de dedicar les festes als que ja no hi són. També ho va fer la batlessa, Joana Gomila, envoltada per tota la corporació municipal. No hi era la regidora d’Igualtat, Carla Gener que va decidir no assistir a cap dels  actes protocol·laris de les festes com a reivindicació davant el fet que no surtin dones a la qualcada.

Els jocs de l’ensortilla van fer que es Pla de Sant Joan, amb més de 23.000 persones, esclatés de l’alegria fins a sis vegades en endinsar l’asta dins l’anella. Van ser tres tandes i els encerts van estar repartits: dues per cada. I no manco emocionants van ser les carotes que, per fi, es van tornar a rompre i a desencadenar una lluita física, però també sentimental per agafar-ne un tros. I en la recta final dels jocs, que van acabar passades la una de la matinada, tampoc hi van faltar besades entre els cavallers mentre galopaven abraçats.

 

25/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris