X

Més per Menorca i Francesca Gomis s’intercanvien versions sobre la renúncia de la consellera

L'exconsellera de Mobilitat acusa el seu partit de forçar-la a dimitir, mentre que el partit ecosobiranista esmenta raons de salut incompatibles amb les seves funcions

27/06/2022

Més per Menorca i Francesca Gomis s’intercanvien versions sobre la renúncia de la consellera

Fa tot just 3 dies, divendres passat, el departament de comunicació del Consell de Menorca va emetre una nota de premsa on anunciava que, la fins ara Consellera de Mobilitat -Francesca Gomis- deixava el seu càrrec per motius de salut. En aquest comunicat explicaven que el càrrec que ocupa requereix una dedicació al 100%, que el metge de família li havia recomanat relaxar el ritme de feina i que per aquest motiu havia presentat la seva dimissió a la presidenta del Consell, Susana Mora. Tot i el comunicat, segons ha explicat Francesca Gomis a IB3 notícies, la renúncia ha estat forçada. També lamenta les formes del seu partit.

Més per Menorca insisteix que la decisió de deixar el càrrec ha estat de Francesca Gomis i sent aquest final.

Gomis deixa Mobilitat amb els problemes del servei de Jaleobus per les festes de Sant Joan, a punt que es reprenguin les obres de reforma paralitzades de carretera general, amb un conflicte obert amb els taxistes per la concessió de VTCs i amb la concessió encara pendent de les millores al servei de transport terrestre.

Avui capvespre el partit es reunirà per elegir qui ocuparà el càrrec de Mobilitat del Consell.

27/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris