X

Aitana Mas a Mónica Oltra: “No som la teva substituta perquè ets insubstituïble”

Ha rebut la cartera de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de mans de la seva antecessora en el càrrec

30/06/2022

Aitana Mas a Mónica Oltra: “No som la teva substituta perquè ets insubstituïble”

Mónica Oltra i Aitana Mas, de la mà al Palau dels Català de Valeriola de València

Aitana Mas ha pres possessió com a vicepresidenta i portaveu del Govern valencià i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives en substitució de Mónica Oltra, en un acte presidit pel president de la Generalitat, Ximo Puig. Mas, a punt de fer 32 anys, va ser elegida per Compromís per substituir Oltra, que va dimitir després de ser imputada pel suposat encobriment dels abusos pel seu exmarit a una menor tutelada.

Ha rebut la cartera de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de mans de la seva antecessora en el càrrec, Mónica Oltra, en un acte que ha tingut lloc al Palau dels Català de Valeriola de València. La nova vicepresidenta i portaveu del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha assegurat que no és la “substituta” de Mónica Oltra perquè la seva predecessora en el càrrec és “insubstituïble”.

Experiència política

Aquesta enginyera tècnica d’Obres Públiques, en l’especialitat d’Hidrologia, té una àmplia experiència política, ja que ha estat regidora a l’Ajuntament de Crevillent, Alacant, entre el 2011 i el 2015, portaveu local de Compromís i és diputada autonòmica a les Corts Valencianes des de l’inici d’aquesta legislatura, el 2019. Durant la primera legislatura del Govern valencià presidit per Puig (2015-2019) va ser directora general de Transparència i Participació en la Conselleria de Transparència, amb la qual cosa és coneixedora del funcionament intern de l’Executiu d’aquella comunitat, cosa que s’ha tingut en compte també per a la seva designació.

30/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris