X

Els canadencs The Royal Castles presenten a Mallorca el seu segon disc ‘Just the Hits’

El trio d'Ontario ja ha actuat al Castell de Bellver i demà ho farà a Santa Eugènia acompanyat dels mallorquins Peligro

01/07/2022

Els canadencs The Royal Castles presenten a Mallorca el seu segon disc ‘Just the Hits’

Enèrgics, divertits i amb melodies aferradisses.  Així son els canadencs The Royal Castles, que passen uns dies a Mallorca, on estan presentant el seu darrer disc d’estudi Just the hits. Sense por, The Royal Castles defensen el seu repertori sobre qualsevol escenari, sigui un estudi de tatuatges o en format elèctric i al davant centenars de persones. Aquesta és la segona visita del trio d’Ontario a l’illa, on asseguren que se senten molt estimats. Katrin Sawatzky, baterista i corista del grup ens explica des de Carnivale Tatoo, on avui els hem entrevistat, l’evolució sonora de la banda. “Al primer disc encara cercavem el nostre sò. Sonava a rock era també molt folk. Aquest segon disc però es completament rock. Hem trobat el que cercavem i esteim molt contents de poder presentar le disc a Mallorca”, diu Sawatzky.

Dimarts passat actuaren al Castell de Bellver i demà ho faran al pati de l’escola de Santa Eugènia, acompanyats del grup mallorquí Peligro. El baixista del grup, AJ Johnson, ens avança com serà aquest concert organitzat per l’associació Pecanpie. “Escoltareu ritmes ràpids i un rock contundent amb armonies i melodies aferradisses. Bàsicment podem dir que es un espectacle molt divertit. Nosaltres ens ho passam beníssim”

Weezer o The Strokes són algunes de les grans influències de The Royal Castles. Una banda molt jove però amb milers de quilòmetres a la motxila i molt a dir.

01/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris