X

Santiago Auserón du La banda de Juan Perro fins al Santuari de Lluc

El concert del músic aragonès, amb casa a Santa Maria del Camí, serà aquest dissabte i s'emmarca dins el cicle Sons de Nit

08/07/2022

Santiago Auserón du La banda de Juan Perro fins al Santuari de Lluc

Han passat ja més de 40 anys d’ençà que Santiago Auserón es va posar al capdavant de Ràdio Futura, projecte que va abanderar el rock nacional fins al 1993, quan el músic va emprendre la seva carrera en solitari com a Juan Perro.

Investigador insaciable, filòsof i intel·lectual, no ha deixat mai de cercar noves músiques i sons per nodrir la seva música, que demà durà fins al pati de l’Escolania de Lluc. Un lloc, assegura Auserón on la seva màgia i història impregnaran la interpretació i la música que sortirà d’instruments del músic. Es tracta d’un grup d’artistes eminentment jazzístics, però molt versàtils i que han duit, assegura el músic de Saragossa, el seu repertori fins a l’excel·lència.

Auserón fa aturada a Mallorca enmig de la gira nacional. Té casa a Santa Maria del Camí des de fa 30 anys, on resideix de manera intermitent. Una terra, diu, que ha marcat molt la seva música. Composicions en què el rock i el pop s’entrellacen amb els sons cubans i llatins i la poesia recitada. Música i lletra tractada amb una cura inusual en temps d’avui, que fan de la proposta de Santiago Auserón una mossegada deliciosa per a paladars exquisits.

08/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris