X

Aquestes són les guitarres de Fito Cabrales

Fito & Fitipaldis duen la gira 'Cada vez cadáver tour' fins a Son Fusteret

15/07/2022

Aquestes són les guitarres de Fito Cabrales

Avui dematí, a Son Fusteret, desenes de tècnics i operaris pujaven i davallaven capses, connectaven i movien cables i altaveus amunt i avall. Són part de la que el públic de Fito & Fitipaldis no veurà avui vespre, però sense ells res d’això seria possible. Aitor Simarro, cap de gira del grup i ma dreta de Fito Cabrales des de més de 15 anys,  explica que l’equip de gira es composa d’unes vuitanta persones entre producció, equip tècnic i artístic. Un equip perfectament engranat que treballa, assegura Simarro, en les millors condicions que pot oferir el sector.

I mentre continuen les tasques de preparació tècnica del concert, Aitor ens descobreix una de les joies de la gira i que cap altre mitjà de comunicació ha pogut mostrar fins ara: les guitarres de Fito Cabrales. Obre un capsa especial on es traslladen totes les guitarres de l’arista i ens mostra una Fender Stratocaster dels anys 60. És una de les preferides de Fito i que més utilitza als concerts i enregistraments. L’acompanyen altres 5 guitarres elèctriques i una acústica. Son el somni de qualsevol guitarrista.

Fito i Fitipaldis arriben a Mallorca a presentar el seu darrer disc Cada vez cadáver. D’aquí a uns dies tanquen gira Santander i la nostàlgia de rompre l’equip, ens asseguren, ja comença a florir.

15/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris