X

L’Avarca de Menorca engega la temporada del retorn a Europa amb il·lusió i ambició

La mexicana Ivone Martínez i la catalana Carla Jiménez s'incorporaran després de complir amb les respectives seleccions nacionals

01/09/2022

L’Avarca de Menorca engega la temporada del retorn a Europa amb il·lusió i ambició

L’Avarca de Menorca ha fet la primera sessió d’una pretemporada que durarà just 30 dies. Moltes cares noves, per un projecte sempre ambiciós i especialment il·lusionant amb el retorn a Europa.

L’Avarca de Menorca ha encetat la seva dissetena temporada a la Superlliga. Serà un curs ben especial, marcat pel retorn de l’equip de Ciutadella a la competició europea després d’una dècada. En l’arenga de benvinguda, el president Andreu Hernández ha destacat dues paraules: il·lusió i guanyar. Un discurs que ha tengut el suport del tècnic Bep Llorens, davant un projecte, de nou, ambiciós.

Maira Westergaard, una de les cinc jugadores que continua, seguirà essent la líder d’un grup amb un potencial per descobrir.

Sis són els rostres nous de l’Avarca 2022/2023. El fitxatge estrella, per qualitat, trajectòria i títols és l’atacant Amelia Portero.

En aquesta primera sessió, hi han faltat la mexicana Ivone Martínez i la catalana Carla Jiménez, que s’incorporaran després de complir amb les respectives seleccions nacionals.

01/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris