X

Biden: “Donald Trump i els republicans MAGA representen l’extremisme”

El líder demòcrata ha advertit que Trump i els seus seguidors "no respecten la Constitució ni la voluntat del poble"

02/09/2022

Biden: “Donald Trump i els republicans MAGA representen l’extremisme”

El president dels Estats Units, Joe Biden, ha fet una crida a defensar la democràcia al país, que considera amenaçada per l’extremisme de l’exmandatari Donald Trump i els seus seguidors. Hi ha fet aquestes declaracions en un discurs a la ciutat de Filadèlfia, considerada el bressol de la democràcia dels Estats Units.

El líder demòcrata ha advertit que Trump i els seus seguidors “no respecten la Constitució ni la voluntat del poble”, perquè rebutgen els resultats de les eleccions de 2020, que va guanyar Biden. El líder republicà a la Cambra de Representants ha demanat a Biden que es disculpi per les acusacions.

“Donald Trump i els republicans MAGA representen un extremisme que amenaça els fonaments mateixos de la nostra República. No tots els republicans, ni tan sols la seva majoria, són republicans MAGA. No tots els republicans abracen la seva ideologia extrema […]. Però no hi ha dubte que el Partit Republicà d’avui està dominat, impulsat i intimidat per Donald Trump i els republicans del MAGA”, ha afirmat Joe Biden.

02/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris