X

Jordi Roger exigeix als seus jugadors valentia amb la pilota abans de l’estrena a l’Estadi Balear

L'Atlètic Balears vol fer bo contra el Real Unión el punt sumat a Pamplona i regalar un tiomf a l'afició després de la desfeta al Brondo

02/09/2022

Jordi Roger exigeix  als seus jugadors valentia amb la pilota abans de l’estrena a l’Estadi Balear

L’Atlètic Balears viurà diumenge contra el Real Unión d’Irún l’estrena com a local a la lliga. Un partit que podreu veure al web d’IB3 a partit de les vuit del vespre. Jordi Roger recupera efectius pel duel contra els bascos, que han començat el curs amb victòria. Hugo Rodríguez i un dels nouvinguts, el davanter Kaxe, poden tenir els primers minuts. Més dubtosa és la presència dels defenses Josep Jaume, que ha completat part de l’entrenament amb el grup i Jesús Álvaro, amb molèsties a un genoll. Qui serà a la convocatòria és el darrer fixatge, Lucas de Vega.

Però més enllà dels noms, el tècnic balearico vol un equip amb personalitat i valentia, que tengui possessió. Pecats a redimir després de sumar un punt molt suat al camp de l’Osasuna B. Ara, estrena oficial davant els balearicos amb la missió de fer oblidar la imatge pobre oferida al Trofeu Nicolau Brondo.

02/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris