X

L’Hestia Menorca enceta el cinquè curs a LEB Plata amb una plantilla jove i ambiciosa

Diego Alderete i Luis García parlen d'estar "el més amunt possible"; Pitu Jiménez anuncia la seva retirada, tot i que Javi Zamora el volia renovar; Slava Kravtsov, amb experiència NBA i ACB, se suma a la pretemporada

02/09/2022

L’Hestia Menorca enceta el cinquè curs a LEB Plata amb una plantilla jove i ambiciosa

A la LEB Plata, l’Hestia Menorca ha engegat la seva cinquena temporada a la categoria. Javi Zamora ha tret a pista els jugadors disponibles d’una plantilla encara per completar i ha fet la primera sessió de la pretemporada. Cal destacar l’absència del jugador cedit pel Girona, Pol Molins, i ressaltar la figura de Viacheslav “Slava” Kravtsov. L’ex jugador de l’NBA (Detroit Pistons i Phoneix Suns) i l’ACB (CAI Zaragoza, València, San Pablo i Fuenlabrada) ha demanat entrenar-se amb l’equip, i el club no descarta que es pugui repetir un episodi similiar al d’Alberto Corbacho. De moment, la joventut i l’ambició dominen. El discurs del capità Diego Alderete i de Luis García, cedit pel Betis i campió d’Europa sub-18 amb la selección espanyola, és ben clar.

Una plantilla en la qual no hi haurà Pitu Jiménez. 131 dies després de jugar el seu darrer partit amb l’Hestia Menorca i protagonitzar aquestes imatges, el base madrileny, de 41 anys, ha anunciat que es retira professionalment. El club amb el què ha jugat les cinc darreres temporades, permetrà que Jiménez s’acomiadi dels aficionats menorquins al Trofeu Illes Balears. Arriba l’adéu de Pitu, tot i que Javi Zamora i l’Hestia volien que jugués un any més.

02/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris