X

Cancel·lats dos vols a Palma en el setè dia de vaga d’Iberia Express

La companyia ha demanat al sindicat que desconvoqui els aturs i torni a la taula de negociació, "la qual mai hauria d'haver abandonat"

03/09/2022

Cancel·lats dos vols a Palma en el setè dia de vaga d’Iberia Express

Iberia Express operarà aquest divendres el 96% dels vols programats en el setè dia de vaga de tripulants de cabina de passatgers (TCP) convocada per USO, segons ha informat la companyia aèria, que afegeix que hi ha dos vols -anada i tornada- cancel·lats amb antelació.

Amb l’objectiu de minimitzar els efectes de la vaga per als clients, l’aerolínia ha cancel·lat amb antelació i de manera preventiva dos vols d’anada i tornada, un a Gran Canària i un a Palma, que estaven prevists per a aquest dissabte. Així, operarà aquest dissabte un total de 96 vols.

Segons ha indicat Iberia Express en un comunicat, el total dels passatgers afectats per aquestes cancel·lacions ja han estat reubicats en altres vols de la companyia. A més, la companyia ha activat un pla de flexibilització per a tots els clients amb vol fins al 6 de setembre perquè puguin sol·licitar un canvi de dates pel mateix trajecte o un bo amb l’import total de la reserva. A més, els usuaris poden consultar en tot moment l’estat del seu vol la web d’Ibèria Express.

El divendres la jornada de vaga es va saldar amb cinc retards i quatre cancel·lacions, segons els sindicats. Les cancel·lacions es van produir de manera preventiva i ja a principis del matí la companyia va informar que operaria 93 vols al llarg de la jornada. Aquests vols van transcórrer “sense incidències”.

Després que Iberia Express i USO es reunissin divendres passat sense arribar a un acord, la companyia ha demanat al sindicat que desconvoqui els aturs i torni a la taula de negociació, “la qual mai hauria d’haver abandonat”. Igualment, li ha demanat “apostar definitivament per restablir la pau social a través d’un diàleg directe i sincer”.

03/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris