X

Hauser and Wirth Menorca allarga el programa fins novembre amb activitats educatives i culturals per a tots els públics

La galeria d'art ha rebut ja aquesta temporada 36.000 visitants

03/09/2022

Hauser and Wirth Menorca allarga el programa fins novembre amb activitats educatives i culturals per a tots els públics

La galeria Hauser and Wirth Menorca ha rebut ja aquesta temporada 36.000 visitants, però es prepara per rebre’n molts més. I és que el programa encara s’allargarà fins al novembre amb activitats educatives i culturals de totes les disciplines i per a tots els públics. Una de les propostes més interessants són els tallers familiars que, durant tots els dissabtes dels dos pròxims mesos, acostarà l’art contemporani més petits.

Desenes de famílies s’han embarcat aquest dissabte per conèixer amb els més petits de la casa l’art, la natura i els secrets que envolten l’illa del Rei. I, una vegada a l’illot i fetes les presentacions, l’aventura pot començar. Primer, pel jardí i entre escultures, un recorregut per l’exterior que abans d’entrar al món de Rashid Jonson ha aturat a l’aranya de Louise Bourgeois. Després, el circuit ha continuat entre les pintures de l’exposició ‘Sodade’. L’objectiu? Acostar l’art a tots als ulls, per petits que siguin. A més a més, per acabar tenen l’oportunitat d’emprar les seves mans per aplicar alguna cosa del que han après.

És una de les tantes activitats que inclou el programa de Hauser and Wirth Menorca que abans de tancar -a mitjan novembre- encara promet dies de molta cultura, música, dansa i art. Visites guiades, tallers familiars, vermuts musicals, projeccions de cinema, sessions gastronómiques o, fins i tot, espectacles de dansa són algunes altres de les propostes.

03/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris