Ple d’empats dels equips balears a la primera jornada de la 2a Federació

0-0 en el derbi Penya - Formentera. Mateix resultat en el Mallorca B - Hèrcules. I al CD Eivissa se li han escapat dos punts al temps afegit

04/09/2022

Encetada la temporada al futbol professional, i des de la setmana passada, també a 1a RFEF, aquest cap de setmana ha arribat el torn a la 2a RFEF. El grup 3 acull quatre equips, els quals han debutat pràcticament d’una manera sincronitzada, i han tancat els seus partits amb empat.

Al Municipal de Santa Eulàlia, la Penya Esportiva i el Formentera han disputat el primer derbi del curs; empat a 0 i repartiment de punts, un resultat més aviat injust per als eivissencs, que han tingut bones oportunitats per avançar-se al marcador, i més benèvol amb els de Formentera, que tot i anar de menys a més, no han merescut guanyar.

Més a prop ha tingut els 3 punts el CD Eivissa; al minut 85, Adell avançava els eivissencs i deixava a tocar la primera victòria de la temporada. Però, al temps afegit, concretament al minut 94, Rod ha empatat el partit per als valencians, repartint així els punts al Camp Nou de Morvedre.

I a Son Bibiloni, el Mallorca B ha empatat contra un dels rivals més exigents de la categoria com és l’Hèrcules. Tot i jugar els darrers minuts amb un home menys per l’expulsió de Quintanilla al minut 79, els homes de Julian Robles han aconseguit sumar el primer punt de la temporada.