La UD Eivissa cau 3-0 contra l’Osca

El conjunt pitiús ocupa places de descens després de sumar un punt a les quatre jornades disputades fins ara

04/09/2022

La visita a El Alcoraz no ha estat gens positiva per a la UD Eivissa. L’equip de Javier Baraja ha encaixat la tercera derrota de la temporada. El conjunt blau cel ha caigut per 3-0 davant l’Osca.

Els aragonesos s’han avançat prest. Al minut 14, Kevin ha marcat l’1-0. Un gol que ha fet mal als visitants. La UD Eivissa no s’ha acostat a la porteria contrària en tot el primer acte.

A la represa, el “Cuco” Ziganda ha apostat per un triple canvi ben aviat. I ha tengut resultat. Poc després, a l’hora de joc, el col·legiat ha xiulat penal favorable a l’Osca. Marc Mateu no ho ha desaprofitat i ha posat el 2-0 en el marcador amb xut alt i centrat davant el qual no ha pogut fer res el porter Fuzato.

Amb el duel molt costa per amunt, Javier Baraja ha mogut la banqueta cercant una reacció que no ha arribat. De fet, quan faltaven tres minuts per al final, Kante ha marcat el 3-0 definitiu.

La UD Eivissa tanca la quarta jornada de lliga en posicions de descens. Els de Baraja han sumat un punt de 12 possibles.