X

Detingut un home per presumptament violar una dona a Palma

La víctima va ser trobada per un operari de neteja quan deambulava pel carrer, commocionada, sense algunes peces de roba i amb sang al rostre

06/09/2022

Detingut un home per presumptament violar una dona a Palma

La Policia Nacional ha detingut un home de 27 anys per presumptament haver violat una dona el passat 28 d’agost. La víctima va ser trobada per un operari de neteja quan deambulava per carrer del barri de Son Anglada, a Palma, commocionada, sense algunes peces de roba i amb sang al rostre.

En arribar-hi la Policia, la dona no recordava bé el que havia passat. Però una àrdua investigació per part de la Unitat d’Atenció a la Família i la Dona de la Policia Nacional (UFAM) ha permès identificar el presumpte autor, i detenir-lo al seu domicili situat a Inca.

Gir en la investigació

Els agents van comprovar com la dona havia estat de festa amb unes amigues, dirigint-se a un local de la zona. A l’interior va estar amb un al·lot que ja coneixia d’abans, van intimar a l’interior i tots dos van decidir sortir fora del local dirigint-se a un carreró, on van mantenir relacions sexuals.

L’home li va proposar mantenir un altre tipus de relacions sexuals, per la qual cosa la dona s’hi va negar, i no recorda res des d’aquest moment, només quan es va despertar amb la part de baix nua, amb un fort cop al cap i al nas i sense saber què havia passat.

Al principi, les sospites de la suposada agressió sexual i les lesions conduïen al jove que havia sortit amb la víctima, no obstant això, es va produir un tomb en la investigació, que conduïa l’autoria dels fets a un segon home.

Els agents van practicar nombroses diligències, van prendre declaracions i van dur a terme diverses gestions i, com a resultat de la recerca, van poder comprovar que hi havia un segon jove, esbrinant que el primer home va sortir d’un altre carreró juntament amb la víctima sense que s’hagués produït cap agressió.

Posteriorment, el segon jove se’n va anar juntament amb la víctima a un altre carreró, on van romandre més de deu minuts, i va sortir només l’home i va tornar després per a marxar-se definitivament del lloc, deixant allí la dona, la qual va sortir del carreró amb les lesions i en les circumstàncies ja descrites.

En vista dels fets, els agents van prioritzar la identificació del jove, del qual no es tenia cap referència ni dada, per la qual cosa van practicar nombroses gestions, i van sol·licitar col·laboració ciutadana i d’altres unitats policials.

Finalment, van aconseguir identificar el jove, una persona sense antecedents i que no disposava de domicili conegut a Palma, fins que finalment van esbrinar que residia a Inca, lloc on es van desplaçar els policies de l’UFAM i aquest dilluns dia 5 de setembre es va procedir a la seva detenció com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual i lesions.

06/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris