El Palma Futsal s’estrena a la lliga amb un empat a 3 a la pista del Manzanares

L'equip de Vadillo s'ha avançat dues vegades al marcador en un partit amb alternatives

10/09/2022

El Palma ha encetat el marcador quan no s’havien complit els cinc minuts de joc. Changuinha roba la pilota, la defensa aconsegueix interceptar i talla la jugada, però la pilota cau als peus de Marlon que, d’esperó, fa el primer del partit. Toc de qualitat del jugador brasiler. L’empat ha arribat a set minuts del descans. Jugada assetjada i Humberto afusella la porteria de Carlos Barron. Gran xut que suposava l’empat a un. Però encara hi ha hagut temps per a més. Faltaven tres minuts i tretze segons per acabar la primera part. Passada de Changuinha i rematada entre estranya i acrobàtica de Cainan, que supera Antonio Navarro. Amb l’un a dos han arribat al descans. Ja a la represa s’ha fet l’empat del Manzanares. Ara és l’ex del Palma Raúl Campos qui supera Carlos Barron. Xut a l’escaire impossible per al porter del Palma. I només un minut més tard, a 7:23 del final, Cortés ha capgirat el marcador. Gran xut també, ara ajustat a la fusta que suposava el 3 a 2. La resposta del Palma ha estat gairebé immediata. Jugada assetjada i una altra vegada Cainan de Matos supera Antonio Navarro, ara a 6 minuts i 43 segons del final. El Palma ha cercat la victòria, però no ha estat possible. Al final, repartiment de punts i empat a 3 del Palma a la pista del Manzanares.