L’Eivissa aconsegueix la primera victòria de la temporada

L'equip de Javi Baraja s'imposa per 1 a 0 al Tenerife gràcies a un gol en pròpia porta

11/09/2022

Javier Barja és ben conscient que la vida llueix d’un altre color a partir d’avui. Hem hagut d’esperar a la cinquena per que fos la bona i la UD sumés la primera victòria amb el míster de Valladolid a la banqueta. I ha arribat un dia en que el joc no ha estat excel·lent, ni molt menys, però l’equip blau ha tret l’ofici que no va existir a Osca. La primera part ha estat molt ensopida, cap dels dos conjunts ha generat perill i entre l’avorriment i els mals resultats fins ara, han aparegut els primers xiulets a Can Misses Tot i així, Poveda ha pogut avançar als ptisiusos ja al descomtpe de la primera, sense sort. Però el descans li ha anat bé a l’Eivissa, que ha fet una passa endavant a la represa. Però no hi ha triomf sense patiment i un dia més Fuzato ha salvat els seus, tot just abans de la jugada clau del dia, el gol en pròpia porteria de Jeremy Mellot. La rematada de Juan Ibiza no anava a porta, però la fortuna ha somrigut aquí als blaus. I poc després, l’altra alegria del dia: l’esperat debut de Nolito, que no ha pogut demostrar gaire en el quart d’hora que jugat. La UD ha sabut matar al partit i sumar un triomf que li permet sortir del descens.