X

Victòria del CD Eivissa i empat del Formentera i de la Penya Esportiva a Segona Federació

El conjunt de Raúl Garrido ha guanyat el derbi balear de la segona jornada

11/09/2022

Victòria del CD Eivissa i empat del Formentera i de la Penya Esportiva a Segona Federació

A Segona Federació, destaca el derbi balear entre CD Eivissa i Mallorca B. L’inici de partit ha estat clau. Al minut 4, error individual de Joel i la jugada acaba amb el gol de Pol Ballesteros.

L’equip de Raúl Garrido torna a copejar els primers minuts de la segona part. Al 51, gran jugada individual de Pol Ballesteros que li serveix per firmar el seu doblet particular. Deu minuts més tard, el davanter Jaume Tovar retalla distàncies. El marcador ja no es mouria més i el derbi és per al conjunt eivissenc.

Menys contents han acabat a Formentera. No s’ha vist cap gol avui al Municipal de Sant Francesc. El conjunt de Michel Alonso ha gaudit de les millors oportunitats, però no ha pogut passar de l’empat contra el Saguntino. Dues jornades i idèntic resultat.

Qui també ha empatat és la Penya Esportiva en la seva visita a Manresa. Els catalans s’han avançat al minut 50. Javi López aprofita una pilota morta dins l’àrea per obrir el marcador. L’equip de Manolo González ha reaccionat i al minut 80, Badal ha fet l’un a un definitiu amb una gran rematada. Després de dues jornades, el conjunt pitiús continua sense conèixer la victòria.

11/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris