X

Els ajuntaments de Menorca adapten les quotes d’escoleta per a infants de 2 a 3 anys per les hores que no cobreix la subvenció del Govern

Proposen tarifes d'entre 50 i 60 euros i la mesura és més que benvinguda entre les famílies

13/09/2022

Els ajuntaments de Menorca adapten les quotes d’escoleta per a infants de 2 a 3 anys per les hores que no cobreix la subvenció del Govern

A Menorca, els ajuntaments estudien quina quota hauran d’abonar els pares d’infants de 2 a 3 anys per les hores de classe que no cobreix la subvenció del Govern. Els infants d’aquesta franja d’edat de l’escoleta de Ses Caneletes, a Sant Lluís, de moment, no han abonat encara la quota del mes de setembre. Ho faran, una vegada l’Ajuntament hagi establert el preu públic pel temps a les aules que s’excedeixi de les quatre hores gratuïtes.

Les famílies, amb el curs ja començat, encara desconeixen quin serà finalment el cost de l’escolarització dels seus fills, però saben segur que serà inferior al que tenien previst i la mesura és més que benvinguda. De fet, la reducció d’aquesta tarifa ha permès a moltes famílies invertir-la en el servei de menjador, en què la demanda s’ha disparat. L’escoleta de Sant Lluís no descarta, encara, noves matrícules arran de la gratuïtat al curs de P2.

La situació és similar a la resta de municipis i, en espera de concretar-se, els ajuntaments proposen quotes d‘entre 50 i 60 euros per les hores extra que no cobreix la subvenció del Govern.

13/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris